ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

1ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2018

Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών  και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας.

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας  θα διεξαχθεί  την  ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΪΟΥ του 2018 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζτήσουν πληροφορίες για τον Ημιμαραθώνιο και τα αγωνίσματα των 5χλμ. και των 1000μ. στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης:

http://timing4s.com/ev/Almopia20180506/

Ο Σύλλογος  Δρομέων Υγείας Αλμωπίας  με την υποστήριξη της Δ.Η.Κ.Ε.Α του Δήμου Αλμωπίας  διοργανώνει  τον λαϊκό αγώνα “ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ” 21χλμ. (Πρόμαχοι- Άνω Γαρέφι-Κάτω Γαρέφι-Σωσάνδρα-Λυκόστομο-Πιπεριά-Αριδαία) και τους παράλληλους αγώνες 5000μ. Δυναμικού Βαδίσματος, 1000μ. μαθητών  Δημοτικών Σχολείων.

 1. Περιγραφή Αγώνα 21 χλμ

Ο Αγώνας διεξάγεται  σε άσφαλτο, σε μια κατηφορική και επίπεδη διαδρομή,ιδανική για επίτευξη γρήγορων επιδόσεων.

ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ.

Ένας από τους πιο γρήγορους ημιμαραθωνίους στην Ελλάδα.Ο αγώνας ξεκινά από τα 280μ και τερματίζει στα 120μ.Ιδανικός για πολύ γρήγορους  χρόνους.

 1. Τόπος Εκκίνησης: Κεντρική Πλατεία Προμάχων
 1. Τόπος τερματισμού: Πλατεία ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ στο κέντρο της Αριδαίας.
 1. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 6 Μαϊου 2018
 1. Ώρα Εκκίνησης:10:15 π.μ
 1. Διαδρομή – Χρονομέτρηση: 21χλμ. (ασφάλτινη διαδρομή). Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.

 Προσοχή :     Ο  χρόνος  δεν  θα  καταχωρηθεί  και  δεν  θα  συμπεριληφθεί  στους  τερματίσαντες  όποιος  αθλητής  δεν  έχει  το  chip  χρονομέτρησης  και  δεν  περάσει  πάνω  από  τον  τάπητα  χρονομέτρησης(check point) που θα βρίσκεται σε σημείο(Λυκόστομο) της διαδρομής.

 1. Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 4 χλμ. (νερό), στο 8,5χλμ. (νερό + ισοτονικά) στο 13,5χλμ.(νερό), στο 17,5χλμ.(νερό+ισοτονικό)και στον τερματισμό νερό,μπανάνες και ισοτονικό.
 1. Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν περάσει τον πρώτο σταθμό τροφοδοσίας (χλμ) σε 40 λεπτά  τον δεύτερο σταθμό τροφοδοσίας  ( χλμ.) σε 80 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.
 1. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.
 1. Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα, στη διεύθυνση: http://timing4s.com/ev/Almopia20180506/

συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2/5/2018.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μετά από την παραπάνω ημερομηνία θα μπορούν να συμμετέχουν αλλά  χωρίς αριθμό και χρονομέτρηση .

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ  ΔΩΡΕΑΝ.

 1. Ηλικιακές κατηγορίες & Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

Για τους άνδρες: 18 έως 35, 35-50, 50 και άνω.

Για τις γυναίκες: 18 έως 40, 40 και άνω

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο.

Έπαθλα 21χλμ.: Στους τρεις πρώτους και στις  τρεις πρώτες των κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών θα δοθούν Κύπελλα και διπλώματα. Οι απονομές θα γίνουν στην Πλατεία ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ στις 12:30 μ.μ.

 1. Αναμνηστικά δώρα: Στους τερματίσαντες θα δοθεί σακούλα που θα περιλαμβάνει ισοτονικό, νερό , μπανάνα,χυμό και γλυκό.
 2. Μετακινήσεις: Η μετακίνηση των αγωνιζομένων προς την αφετηρία του αγώνα(Προμάχοι) θα γίνει , το πρωί της Κυριακής από τις 8:15    π.μ. έως και  9:15   π.μ.Αναχώρηση λεωφορείων από την πλατεία ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ  δίπλα από το Δημαρχείο  με ευθύνη της διοργάνωσης. Μετά τον τερματισμό δεν θα υπάρξει μέριμνα επιστροφής στην αφετηρία( Προμάχοι).
 3. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 6/5 στην αφετηρία του αγώνα ,από τις 8:30π.μ μέχρι και τις 9:45π.μ, αλλά και το Σάββατο 5/5  από τις 11π.μ  έως και τις 14:00μ.μ στην Κεντρική Είσοδο του Δημαρχείου.. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων, παρακαλούνται οι  συμμετέχοντες από την Αριδαία και την ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας  και όσοι θα βρίσκονται από το Σάββατο στην Αριδαία  να παραλάβουν τους αριθμούς τους από την γραμματεία του αγώνα, που θα βρίσκεται στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00μ.μ έως και 19:00μ.μ.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ,

584 00   ΑΡΙΔΑΙΑ 

 1. Παράδοση και παραλαβή προσωπικών αντικειμένων: Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών έως τις 9:45π.μ, στην αφετηρία, σε όχημα της διοργάνωσης. Η παραλαβή αυτών θα γίνει στον τερματισμό, στην πλατεία ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ.Επίσης στο χώρο της εκκίνησης ,αλλά και στον τερματισμό θα υπάρχουν αποδυτήρια.
 2. Ιατρική κάλυψη του αγώνα: Ιατρός θα υπάρχει στην εκκίνηση , στην διαδρομή και στον τερματισμό, με την μέριμνα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αλμωπίας.
 3. Ώρα Απονομών: Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 12:30μ.μ. σε ειδικό χώρο στην Πλατεία Αγγελή Γάτσου.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ ΜΕ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ ΑΡΙΔΑΙΑΣ- ΤΜΗΜΑ  ΣΕΦ ΚΑΙ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ 100Ε ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ 21χλμ. ΚΑΙ ΣΤΑ 5χλμ.

 

ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 5χλμ.(ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ)

 1. Τόπος Εκκίνησης: Πλατεία Αγγελή Γάτσου
  2.Τόπος τερματισμού: Πλατεία Αγγελή Γάτσου

3.Ώρα εκκίνησης : 10:45π.μ

4.Διαδρομή:Ασφάλτινη, περιφερειακά και κέντρο,πόλεως της Αριδαίας.

5.Χρονομέτρηση 5000μ.:Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.

6.Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 13 ετών. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.

7.Δηλώσεις συμμετοχής 5000μ.:Το κόστος συμμετοχής είναι ΔΩΡΕΑΝ.Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο  μέχρι την Τετάρτη 2/5/2018 στην ηλεκτρονική σελίδα της διοργάνωσης συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής:

http://timing4s.com/ev/Almopia20180506/ 

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα θα γίνονται δεκτές, μόνο αν υπάρχουν κενές θέσεις.

8.Παραλαβή αριθμών : Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 6/5 από την γραμματεία του αγώνα,που θα βρίσκεται στην αφετηρία(ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ)  από τις 9:00π.μ έως τις 10:30π.μ

Επίσης  οι  αθλητές και αθλήτριες από την ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας,  και για να μην παρουσιαστούν προβλήματα καθυστερήσεων θα μπορούν να παραλάβουν  τους  αριθμούς τους και το Σάββατο 5/5  από την Κεντρική Είσοδο του Δημαρχείου τις πρωϊνές ώρες από τις 11:00πμ έως 14:00 και το απόγευμα από τις 17:00μ.μ έως 19:00μ.μ

9.Έπαθλα 5χλμ.: Στους τρεις πρώτους και στις  τρεις πρώτες των κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών θα δοθούν Κύπελλα και διπλώματα. Οι απονομές θα γίνουν στην Πλατεία ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ στις 12:30 μ.μ

Μετάλλια θα δοθούν επίσης σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ ΜΕ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ ΑΡΙΔΑΙΑΣ- ΤΜΗΜΑ  ΣΕΦ ΚΑΙ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.

Αγώνας 1000μ. μαθητών Δημοτικού Σχολείου:

 1. Τόπος Εκκίνησης: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ
 1. Τόπος τερματισμού: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ
 1. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 6 Μαϊου 2018
 1. Ώρα Εκκίνησης: 12:15μ.μ
 2. Διαδρομή:Εντός πόλεως , από την Πλατεία Αγγελή Γάτσου προς την Κεντρική Πλατεία της πόλης και επιστροφή.
 3. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων.
 4. Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

α) Με ηλεκτρονική υποβολή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης,συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. http://timing4s.com/ev/Almopia20180506/ 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ-ΕΔΕΣΣΑΣ-ΣΚΥΔΡΑΣ-ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

α)Με ηλεκτρονική υποβολή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης,συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. http://timing4s.com/ev/Almopia20180506/ 

β)Στο βιβλιοπωλείο ΣΥΜΒΟΛΗ και στο κατάστημα VORAS ACTION στην Αριδαία.

γ)Επίσης λίστες εγγραφών θα υπάρχουν και σε όλα τα σχολεία της Αλμωπίας.

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ  ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ 1000μ.  για τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Η Συμμετοχή  είναι δωρεάν.

Υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπω στον γιο/κόρη μου να συμμετάσχει στον αγώνα 1χλμ και ότι το παιδί έχει εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό θα υπογράψω την ημέρα παραλαβής του αριθμού συμμετοχής του παιδιού μου.

 1. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των μαθητών θα γίνει στην αφετηρία μεταξύ 10:30π.μ και 12:00. Την παραλαβή των αριθμών θα την κάνουν οι γονείς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
 2. Έπαθλα μαθητών: Στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες ,των αγοριών και κοριτσιών θα δοθούν κύπελλα.

Μετάλλια θα δοθούν επίσης σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν

 

 

Γενικές Πληροφορίες

Η Αλμωπία ένας πανέμορφος  και φιλόξενος τόπος σας περιμένει να τρέξετε ή να  περπατήσετε και να απολαύσετε τις ομορφιές της.Γι΄αυτό το λόγο,Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία και τα κέντρα εστίασης της περιοχής θα προσφέρει ειδικά πακέτα διαμονής και διατροφής στους επισκέπτες.Τα εκπτωτικά πακέτα αφορούν τα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ,ΟΡΜΑ  και την πόλη της ΑΡΙΔΑΙΑΣ.Αναλυτικά στοιχεία για τις προσφορές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αλμωπίας : www.sdyalmopias.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
1.Μελίες-τηλ.2384091436-www.hotelmelies.gr
2. Αστέρας-τηλ.2384091458-www.hotel-asteras.com
3.Pozar Pallas-τηλ.2384091357-www.pozarpallas.gr
4.Νόστος-τηλ.2384091510-www.hotel-nostos.com
5.Νύμφες-τηλ.2384091570-www.hotel-nymfes.gr
6.Παραδοσιακό-τηλ.2384091017-www.hotelparadosiako.com
7.Φιλοξένια-τηλ.2384091095-www.filoxeniahotel.com.gr
8.Thermes-τηλ.2384091165-www.thermes.com.gr
9.IRENE’S RESORT-τηλ.2384091505-www.irenesresort.gr
10.Ναϊάδες-τηλ.2384094134-www.naiades-hotel.gr

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΤΑΒΕΡΝΕΣ

1.ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ-τηλ.2384091100-https://www.facebook.com/KokkinoPiperiOrma/
2.ΔΙΟΝΥΣΟΣ-2384094410-https://www.facebook.com/dionysosorma/
3.ΤΣΟΛΙΑΣ- 2384 091530-https://www.facebook.com/TsoliasLoutrapozar/
(ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες & τυχόν απορίες, επικοινωνήστε με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής στα τηλέφωνα:

 

ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

6944838599

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ

6945441390

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΡΤΣΗΣ

6932551118

ΚΑΠΡΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6940657415

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.

                                                                                 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων  Υγείας Αλμωπίας                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ

 

 

ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                                                      ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  

Spread the love